Teemu Huikuri – Ehdokasnumero 39

Olen 29-vuotias metsä- ja ympäristöalan kysymyksiin perehtynyt moniosaaja. Luonto ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat aina olleet minulle tärkeitä, minkä vuoksi olen kouluttautunut metsänhoitajaksi. Olen saanut intohimoni kohteesta itselleni työn, jossa voin edistää metsien kestävää ja vastuullista käyttöä metsäsertifioinnin kautta asiantuntijana FSC Suomella. 

Kuluvana vuonna olen osallistunut Loimun mentorointiohjelmaan, jonka kautta olen päässyt konkreettisesti kokemaan ja hyödyntämään liiton urapalveluiden tarjoamaa tukea. Hakiessani mukaan ohjelmaan olin vastavalmistunut ja etsimässä työuralleni uutta suuntaa, missä Loimun, mentorini ja uusien verkostojen tuki on ollut avainasemassa. Haluan olla mukana kehittämässä Loimusta liittoa, joka tarjoaa tukea uran taitekohdissa, ylläpitää jäsentensä osaamista ja tukee verkostoitumista.

Vuodet politiikassa kaupunginvaltuutettuna opiskelupaikkakunallani sekä kansanedustajan avustajana eduskunnassa opettivat korvaamattomia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja sidosryhmätaitoja. Muiden luottamustoimien jäätyä pois minulle on syttynyt innostus vaikuttamiseen Loimun valtuustossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: