Ari Paanala – Ehdokasnumero 55

Olen kuopiolainen 48-vuotias ympäristötieteilijä LuK, mutta melkein FM eli gradua vaille. Tehnyt elämässä monenlaista mm. ympäristöasioiden, tietoyhteiskunnan, tulevaisuudentutkimuksen ja politiikan parissa. Olen ollut monissa eri luottamustoimissa järjestöissä ja sen lisäksi kaupunginvaltuutettuna, maakuntavaltuutettuna ja maakuntahallituksen jäsenenä. Pitkä jakso 12 vuotta työskentelyä Kuopion kaupungin tarkastuslautakunnassa. Olen toiminut Vihreä liitto rp:n puoluehallituksessa kaksi kertaa ja ollut jäsenenä kymmenissä vihreiden eri politiikkasektorien työryhmissä. Luottamustoimien kautta erittäin hyvä näkemys ja kokemus sekä valtakunnan että paikallistason politiikasta.

Ihmisenä olen analyyttinen ja rauhallinen, mutta palo asioihin saattaa joskus tuottaa tunnetta ja tuskaa. Tykkään pyöräilystä, busseista ja junista, tanssin, käyn taidenäyttelyissä, tykkää suunnitella liikennettä, kokea arkkitehtuuria ja perehtyä mitä erinäisempiin asioihin.

Minulla olisi annettavana yhteiskunnallista ja tulevaisuusorjentoitunutta näkökulmaa työelämän koukeroihin. Työelämässä on monia asioita sekä pinnalla että pinnan alla johon ammattijärjestötoiminnalla pitäisi olla vastauksia. Otetaan esimerkiksi robotisaatio ja toimeentulo tulevaisuudessa.

Ihmisenä ja työntekijänä toivon kohtuullista palkkaa ja maksan mielelläni veroja.

Mottoni Loimun vaaleissa on: Ihmistä ei saa potkia päähän, ei edes työelämässä.

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: