Miiro Jääskeläinen – Ehdokasnumero 45

Opiskelin maaperä- ja ympäristötiedettä (MMM) kiinnostuksesta kemiaan ja ympäristöön. Olen 33-vuotias ja koulutusta vastaavaa työkokemusta minulla on noin 8 vuotta.

Työskentelen Helsingissä startup-yritys Soil Scout Oy:ssä langattoman maaperänmittauselektroniikan parissa vastaten asiantuntijatehtävistä myyntiin, asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen liittyen sekä laatujärjestelmän kehittämisestä. Pienissä yrityksissä on kiva olla, tehtävät monipuolisia ja kulttuuri avointa. Työskentelen sivutoimisesti neuvonantajana myös edelliselle työnantajalleni.

Olin Loimun ensimmäisen hallituksen jäsen ja ammattiliittokokemusta minulla on hallituksesta, valtuustosta, toimikunnista ja opiskelijatoiminnasta YKL:n ajoilta alkaen. Luottamustoimien osalta olen tällä hetkellä Loimun hallituksessa, asuintaloyhtiöni hallituksen varapuheenjohtaja ja näissä vaaleissa ehdokaslistamme vaaliasiamies.
Perustimme Kipinän vaikuttamaan Loimuun ja Akavaan, koska epätyypilliset työsuhteet, työnhaku, itsensä työllistäminen, yrittämisen aloittaminen, opiskelu, osaamisen kehittäminen ja tukiverkon monimutkaisuus tuottavat kysymyksiä ja tilanteita, joihin hyvä ammattiliitto tahtoo vastata ja tunnistaa ne osaksi korkeasti koulutettujen työelämää.

Ehdokkaan LinkedIn

One thought on “Miiro Jääskeläinen – Ehdokasnumero 45

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: