Marianne Gunell – Ehdokasnumero 37

Moi, olen 41-vuotias Kaarinalainen kahden muodostelmaluistelijatytön äiti ja työskentelen molekyylimikrobiologina ja laatupäällikkönä Tyksin Kliinisen mikrobiologian vastuualueella. Työurani on kulkenut THL:n kautta yliopistolle ja sieltä nykyiseen työpaikkaani sairaalalaboratorioon. Olen opiskellut biokemiaa Turun yliopistossa ja väitellyt tohtoriksi lääketieteelliseltä mikrobiologialta. Olen ollut opiskeluajoista asti liitto-aktiivi, toiminut opiskelijajaoston ja opiskelijavaliokunnan puheenjohtajana ja edustanut opiskelijoita myös liiton hallituksessa. Valmistuneena olen ollut paikallisjaoston hallituksessa ja liiton valtuustossa, ensin LAL:issa ja nyt LOIMUssa. Tyksissä olen toimialueen JUKOn varapääluottamusmies ja edustaja YT-toimikunnassa, sekä akateemisen tutkimushenkilöstön edustajana toimialueen johtoryhmässä. Tätä toimintaa tukee hyvin jäsenyyteni Loimun kunta-alan toimikunnassa.

Olen ihminen, joka haluaa olla mukana tekemässä ja vaikuttamassa, siksi olen aina ollut aktiivinen erilaisissa harraste- ja ainejärjestö- ja ammattiliittotouhuissa. Haen LOIMUn valtuustoon, koska koen että työelämässä, etenkin ammatillisen tasa-arvon suhteen, on vielä paljon parannettavaa. Toivottavasti voin olla myös esimerkkinä jollekin siitä, että luonnontieteilijän työura ei välttämättä mene aina suoria raiteita pitkin, mutta päämäärä voi olla saavutettavissa myös välillä sivupolkuja tallaten.

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: