Lotta Gustavsson – Ehdokasnumero 38

Moi! Olen Lotta, 29-vuotias kemisti Helsingistä. Parhaillaan teen väitöskirjaa materiaalitieteiden parissa Aallossa. Loimussa tähtään kohti tasa-arvoista ja luovia vaihtoehtoja mahdollistavaa työelämää erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Minulle tärkeitä arvoja ovat ympäristön hyvinvointi ja yhtäläiset mahdollisuudet taustasta riippumatta. Haluan olla mukana kamppailemassa ilmastonmuutoksen aiheuttamia haasteita vastaan ja olla luomassa hyvinvointia arjessa. Suurien asioiden ratkominen alkaa jokapäiväisillä teoilla! Vapaa-ajalla tykkään lukea kirjoja, tanssia paritansseja, lenkkeillä koiran kanssa ja mökkeillä.

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: