Anna Mäkipää – Ehdokasnumero 53

Moikka! Olen Anna, 33-vuotias FM (matematiikka, TY). Työurani olen tehnyt yhteiskunnallisissa tehtävissä osaamis- ja koulutusasioiden parissa. Tällä hetkellä teen työkseni kokopäiväisesti koulutuspolitiikkaa, kun vastaan opetusministerin erityisavustajana toisen asteen koulutukseen liittyvistä asioista. Asun Turussa ja työni on Helsingissä, joten sitäkin kautta tuttuja teemoja minulle ovat pendelöimiseen ja työn mobilisoitumiseen liittyvät kysymykset. Työn läikkyminen vapaa-ajalle on varmasti tuttua jokaiselle asiantuntijatöitä tehneelle ja samoin itsensä johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyvät kysymykset. Työelämää pitää kehittää niin, että meillä kaikilla on mahdollisuus jaksaa ja voida hyvin.

Liitossa olen toiminut opiskeluajoistani lähtien, sillä minusta on tärkeää, että luonnontieteilijöiden ääni kuuluu kantavana koko yhteiskunnassa ja vaikuttaa myös päätöksentekoon. Olen toiminut Loimun hallituksessa ja valtuustossa sekä sitä ennen monessa tehtävässä LAL:ssa – niin koulutusvaliokunnassa, valtuustossa, opiskelijavaliokunnassa kuin hallituksessakin. Tällä hetkellä meillä on isoja haasteita ratkottavana, eikä ilmastonmuutos ole missään nimessä niistä vähäisin – siksi meitä aktiivisia luonnontieteilijöitä tarvitaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: