Harriet Lonka – Ehdokasnumero 49

Työskentelen TKI-asiantuntijana Laurea AMK:ssa. Koulutustaustaltani olen geologi (HY 1991), hallintonotaari (TaY 1992), HTL (Vaasa 2012) ja FT (UEF 2016). Työurani olen tehnyt tutkijana, konsulttina ja monenlaisten projektien vetäjänä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. 

Olin aikanaan mukana synnyttämässä Loimua YKL:n valtuuston jäsenenä. Loimu on minulle tärkeä viiteryhmä, sillä kaikki tekemiseni pohjautuu identiteettiini luonnontieteilijänä. Geologia on keskeinen maailmankuvani perusta, pohja ymmärtää kaikkia luonnon prosesseja ja koko maailmankaikkeuttakin. Neljännesvuosisata perustutkinnon suorittamisen jälkeen väittelin toisaalta oikeustieteisiin valtioneuvoston turvallisuusstrategiatyöstä. Hallinto ja lainsäädäntö ovat minulle keskeisiä välineitä ihmisen toiminnan ohjaamiseen ja yhteisten pelisääntöjen luomiseen. 

Varsinaisesti oma tekemiseni on aina ollut kehittämistä, olen kehittänyt yhtä lailla liiketoimintaa (Gaia Consulting), säätiötyötä (Finnagora) kuin tutkimushankkeitakin (SYKE, UEF, maakunnan liitot). Nykyisessä tehtävässäni tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioasiantuntijana olenkin monella tapaa omimmillani. Tärkeintä minulle on, että tekemisellä on merkitys. Niin innovaatiot kuin liiketoimintakin ovat tarpeen maailman pelastamisessa. Loimua haluan olla mukana kehittämässä monialaisena ja näkyvänä luonnontieteilijöiden foorumina, joka palvelee entistä paremmin kaikenlaisia ihmisiä mitä erilaisimmissa työelämän vaiheissa ja tarpeissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: