Leena Lindfors – Ehdokasnumero 48

Olen 32-vuotias ympäristö- ja luonnonvaraekonomian opiskelija ja tavoitteenani olisi valmistua tänä syksynä MMM:ksi Helsingin yliopistosta. Olen opiskeluaikanani toiminut niin opiskelijajärjestöissä, ylioppilaskunnan edustajistossa, YKL:n ja Loimun opiskelijatoiminnassa kuin Akavan opiskelijoissakin. Monipuolista kokemusta vaikuttamisesta ja intoa päästä tarttumaan toimeen minulta siis löytyy!

Työelämä muuttuu nopeasti, ja Loimun tulee pysyä näiden muutosten kyydissä ja joskus toimia myös suunnannäyttäjänä. Elinikäinen oppiminen, tasa-arvo ja joustavuus työelämässä ovat minulle tärkeitä teemoja, joita haluan pitää esillä myös Loimussa. Hyvä hallinto, päätöksenteon läpinäkyvyys ja vuorovaikutus jäsenistön kanssa ovat avaimia toimivaan ammattiliittotoimintaan.

Vaikuttamistoiminnan ulkopuolella nautin lukemisesta, pohjoismaisten rikossarjojen katsomisesta sekä musiikin ja podcastien kuuntelemisesta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: