Tommi Maasilta – Ehdokasnumero 50

Työskentelen neljän itäisellä Uudellamaalla sijaitsevan kunnan rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluosastolla ympäristönsuojelusihteerin virassa työnantajana Askolan kunta. Tehtäviini kuuluu laaja-alaisesti kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtäviä. Generalistinen koulutukseni (MMM Helsingin yliopisto, pääaine ympäristönsuojelutiede) on hyvä pohja tällaisiin töihin. Alan työkokemukseni on kunnista ja valtiolta, ja näen että olemme yhteisellä asialla työnantajasektorista riippumatta. Toimin myös Itä-Uudenmaan ja Porvoonjoen vesien- ja ilmansuojeluyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

JUKOn varapääluottamusmiehenä Askolan ja Pukkilan kunnissa olen päässyt perehtymään mm. työehtosopimusten soveltamiseen ja riita-asioihin työpaikalla. Henkilöstön edustajana neuvotellaan työnantajan kanssa tavoitteena parempi työelämä. Kuluvanakin vuonna käytiin yt-neuvottelut, mutta henkilöstön lomautukset saatiin periksiantamattoman työn ansiosta torjuttua.

Edellisissä vaaleissa pääsin valtuustoon Kipinän listalta ja hallitukseen minut valittiin kuluvaksi kaksivuotiskaudeksi. Olen toiminut kunta-alan toimikunnan puheenjohtajana toimikuntien perustamisesta asti. YKL:n hallituksen jäsenenä olin luomassa Loimua.

Haluan jatkaa edelleen Loimun kehittämistä vahvemmaksi ja avoimemmaksi liitoksi joka saa edistettyä tavoitteitaan myös laajemmin Akavassa ja yhteiskunnassa kasvattaen samalla Loimulaisilla aloilla opiskelevien, työskentelevien ja työtä vailla olevien menestystä. Loimun jäsenet ovat avainasemassa globaalien haasteiden edessä.

Vapaa-aikanani suunnistan ja valmennan sekä soitan kitaraa ympäristörock-yhtyeessä Valtaisa Luonnontalouskoneisto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: