Sonja Raitamäki – Ehdokasnumero 56

Olen 29-vuotias ympäristösuunnittelija (AMK). Työskentelen Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry:ssä pääsihteerinä. Tehtäviini kuuluu toimiston ja edunvalvonnan johtamista, esihenkilönä toimimista ja talouden pyörittämistä. 

Opiskelijaliikkeessä olen toiminut niin luottamustoimissa kuin palkollisena. Paikallisesti olen toiminut opiskelijakunnassa ja ammattikorkeakoulun hallituksessa. Valtakunnallista edunvalvontakokemusta olen hankkinut opiskelijajärjestöistä ja puolueessa erilaisissa luottamustehtävissä. 

Minulle on tärkeää edistää tasa-arvoa työelämässä. Toinen merkittävä asia on ilmastonmuutoksen torjuminen, johon kaikkien yksilöiden ja yhteisöjen pitää osallistua. Loimulla on tässä mainio asema, koska jäsenistö koostuu asiantuntijoista, joilla ratkaisun avaimet käsissään. 

Töissä vien aloittamani asiat loppuun, mutta vapaa-ajallani olen se kokeilija, jonka kasvimaa täyttyy rikkaruohoista, osterivinokkaat kuivuvat liian vähästä suihkuttelusta ja vesikefiiristä tulee etikkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: