Sasu Karttunen – Ehdokasnumero 51

Olen vastavalmistunut filosofian maisteri ja meteorologi Helsingistä. Työskentelen parhaillani Helsingin yliopiston ilmakehätieteiden keskuksessa (INAR) väitöskirjatutkijana. Kiinnostus vaikuttamiseen ja edunvalvontaan on kulkenut minussa jo nuoresta pitäen, yläaste- ja lukioikäisenä toimin kotikaupunkini nuorisovaltuustossa. Tästä palo vaikuttamiseen vei yliopistolla ainejärjestöön, tiedekuntajärjestöön ja aina ylioppilaskunnan edustajistoon asti.

Opiskeluaikoina olin erityisen aktiivinen opiskelijoiden edunvalvontaan ja koulutuspolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä, toimin esimerkiksi opiskelijoiden edustajana ilmakehätieteiden maisteriohjelman johtoryhmässä. Vaikuttamisurani opiskelijana huipentui edustajistoryhmän puheenjohtajuuteen ylioppilaskunnan edustajistossa. Tässä vaativassa roolissa opin ja pääsin hyödyntämään tärkeitä vaikuttamis- ja vuorovaikutustaitoja opiskelijoiden edun ajamiseksi sekä yliopistoyhteisössä että kansallisella tasolla. Koen, että näillä taidoilla on hyötyä myös paremman työelämän tavoittelussa. Erityisesti haluan kiinnittää Loimun huomiota sen mission, eli jäsenten hyvinvoinnin ja menestyksen toteutumiseen uransa alkupuolella olevien, monesti osa-aikaisten työntekijöiden osalta.

Kannatan avointa toimintakulttuuria, jossa liitto on aidosti kiinnostunut jäsentensä mielipiteen kuuntelemisesta sekä heidän osallistamisesta päätöksentekoon.

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: