Sara Malve-Ahlroth – Ehdokasnumero 52

Olen 30-vuotias ympäristöpsykologian FM ja ympäristösuunnittelija, joka työskentelee hankeasiantuntijana kiertotalousmurrosta edistävissä projekteissa Turun ammattikorkeakoulussa. Intohimoni on kestävän hyvinvoinnin edistäminen ja tutkiminen – miten tuetaan samaan aikaan sekä ympäristön että yksilön hyvinvointia sekä luodaan parempia ympäristöjä. Haluan olla Loimussa mukana rakentamassa kestävää ja hyvinvoivaa työelämää, jossa riittävän hyvä riittää. Vapaa-ajallani olen luova nörtti, joka rakastaa kirjoittaa runoja, retkeillä sekä pelata videopelejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: