Markus Tuukkanen – Ehdokasnumero 60

Olen 47-vuotias perheellinen Helsingin yliopistosta vuonna 2003 valmistunut MMM, jolla on laaja-alaisesti kokemusta, pelisilmää ja tahtoa kehittää toimintaa ja organisaatioita. Haluan tuoda omaa kokemusta, osaamista ja tahtoa Loimun kehittämiseen vieläkin paremmin jäseniä palvelevaksi edelläkävijäksi.

Ammattijärjestössä (YKL) olin pitkään valtuustossa ja hallituksessa ja yhtenä aktiiveista käynnistämässä liittojen fuusiota Loimuksi. YKLssä olin myös mentorina ja konsulttiyritys Rambollilla ylempien toimihenkilöiden luottamushenkilönä.

Nykyään työskentelen suomalaisessa yrityksessä liiketoiminnan kehitysjohtajana viemässä kestävää ympäristö-, energia- ja metsäteollisuuden teknologiaa ja osaamista maailmalle. Olen kerännyt kokemusta ja nähnyt työelämän arkipäivää kunnassa, liikelaitoksessa, yhdistyksissä, oppilaitoksissa, mediassa, rakennusliikkeessä, kehitysyhteistyössä ja konsulttiyrityksessä niin asiantuntija-, vaikuttaja- kuin johtotehtävissä. Olen tehnyt töitä osa-, koko- ja määräaikaisena, freelancerina ja virkasuhteessa eli ”epätavallisten” työsuhteiden mahdollisuudet/haasteet ovat henkilökohtaisesti koettuja.

Osaamiseni on vienyt minua ympäri maailmaa ja olen mm. ollut työkomennuksella 2v. Nepalissa ja olen päätynyt monipuolisiin, mutta myös hyvin erilaisiin sopeutumiskykyä ja pelisilmää vaativiin tehtäviin. ”Erilaisia” hieman ääripäitä edustavia tehtäviä ovat mm. erään Keski-Aasiaan valtion presidentinvaalien kutsuvieraana oleminen ja Martina Aitolehden vaatekaapin sisällön punnitseminen.

Tehtäväni ovat aina liittyneet vahvasti toiminnan kehittämiseen ja edelläkävijyyteen ja tätä voin tuoda myös Loimuun.

One thought on “Markus Tuukkanen – Ehdokasnumero 60

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: