Katriina Juva – Ehdokasnumero 43

Tavoitteenani on Loimu vastuullisen työnteon suunnannäyttäjänä, jossa työntekijän henkinen jaksaminen on huomioitu erityisesti nykyisen kaltaisissa poikkeusoloissa ja työelämän taitekohdissa. Loimulaisten asiantuntiutta tarvitaan jatkossa enemmän kuin koskaan kestävän tulevaisuuden takaamiseksi ja siksi on tärkeää, että ammattiliittomme on mukautuva, osallistava ja vastuullinen.

Olen 29-vuotias merifyysikko. Väittelin luonnontieteiden tohtoriksi Saksan merentutkimuslaitos GEOMARilta ja haen nyt uusia haasteita Suomesta. Kokemusta luottamustoimista löytyy opintojen alusta lähtien niin ammattiliiton, yliopiston kuin opiskelijajärjestöjenkin osalta. Vapaa-aikana harrastan monipuolisesti vesiurheilua ja geokätköilyä.

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: