Juho Ikonen – Ehdokasnumero 40

Keskisuomalaisena ja 29-vuotiaana metsänhoitajana (MMM) työskentelen MTK:n metsälinjalla kenttäpäällikön ja metsäasiantuntijan tehtävissä Helsingissä ja Varsinais-Suomen alueella. Päävastuihini lukeutuu maakunnallista edunvalvontaa, metsäsertifikaattiasioita, yhteismetsiä sekä järjestökehittämistä, mitkä nivoutuvat hyvin yhteen intohimoni kanssa; olla edistämässä ja tukemassa metsien kestävää hoitoa ja käyttöä.

Nuorena järjestömäyränä näkemystä, kokemusta ja osaamista on kertynyt laajalti niin opiskelija-aktiivina järjestökentällä kuin sen jälkeen poliittisena avustajana Eduskunnan käytävillä. Nykyiset luottamustoimeni ovat rajoittuneet Loimun valtuustoon. Palo ja rakkaus loimulaisena keskustelijana ja vaikuttajana loimuaa vahvasti, ja haluankin olla viemässä liittoamme eteenpäin joustavamman työelämän puolestapuhujana sekä yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisijana, sillä näitä ratkaisijoitahan jäsenemme ovat.  

Vapaa-ajalla minut voi löytää monipuolisen liikunnan, boulderoinnin sekä riistanhoidollisten tehtävien parista. Nautin luonnossa liikkumisesta ja olemisesta, mutta sisätiloihin jäädessä kuluu aika niin kirjallisuuden, lautapelien kuin videopelien parissa. 

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: