Juha Issakainen – Ehdokasnumero 41

Olen kokenut viisikymppinen tuotekehittäjä: niin joutsenmerkityt käsienpesunesteet kuin ammattikäyttöön tarkoitetut pesuaineet syntyvät oitis. Tällä hetkellä käsihuuhteet työllistävät kovasti töissäni KiiltoCleanilla. 

Olen ollut ammattiliitossa erityisesti edunvalvonta-asioissa aktiivinen, koska jo 18 vuotta olen ollut ensin luottamusvaltuutettuna ja TES:in saatuamme Kemian sopimusalalle luottamushenkilö. Muuten olen vasemmistolaisesti ajatteleva ja toimiva turkulainen. 

Ympäristöasiat ja kestävä kehitys ovat minulle tärkeitä asioita, koska teen päivittäin paljon ratkaisuja, joilla on merkitystä ympäristön kannalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: