Johanna Riitakorpi – Ehdokasnumero 57

Olen toiminut Loimun hallituksessa viimeiset kaksi vuotta ja valtuustossa kuluneen kauden. Työ avoimemman ay-liikkeen ja muuttuvaan työelämään vastaavan liiton eteen on ollut todella antoisaa ja haluan jatkaa tällä tiellä. 

Olen viittä vaille valmis meribiologian maisteri Helsingin yliopistosta, kohta 2-vuotiaan ihanan lapsen äiti ja erittäin kokenut yhdistystoimija. Nautin hyvästä hallinnosta, aurinkoisista syyspäivistä ja patriarkaatin murskaamisesta. Ennen Loimua vaikutin mm. Helsingin yliopiston hallituksessa ja Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa. En kaihda vastuuta tai pelkää avata suutani tiukan paikan tullen.  

Työelämä on muuttunut, jopa nopeammin kuin osasimme odottaa. Globaali pandemia pakotti meidän uuteen normaaliin, ja moni loimulainen ala on ollut aivan toiminnan ytimessä. Luonnontieteiden kautta meillä on vahvuus ymmärtää ympäristön muutoksia, joten on tärkeää, että työmme turvataan myös tulevaisuudessa.

Minun Loimuni on empaattinen, rohkea eikä jätä omiaan pulaan. Haluan olla mukana tekemässä liitostamme yhä enemmän meidän näköistämme ennakkoluulotonta edelläkävijää!

Ehdokkaan LinkedIn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: