Jani Järvi – Ehdokasnumero 44

Moi! Olen 30-vuotias projektisuunnittelija Luonnontieteellisestä keskusmuseosta. Taustaltani olen ympäristöbiologi (FM) Helsingin yliopistosta.

Olen ollut Loimun toiminnassa jo ennen Loimua: olin taannoisen YKL:n opiskelijatoimikunnassa parin vuoden ajan edustamassa biologian opiskelijoita. Opiskelijatoimikuntajäsenyyteni lisäksi toimin aikoinani ainejärjestömme hallituksessa päätyen lopulta puheenjohtajaksi, yliopiston biologisten asemien johtokunnassa opiskelijaedustajana ja nykyään toimin Suomen Hyönteistieteellisen Seuran hallituksessa sihteerinä. Osallistuminen päätöksentekoon ja keskusteluun on aina kiinnostanut minua, ja nyt haluan päästä vaikuttamaan asioihin Loimun valtuustossa. Haluan tuoda loimulaiset äänet kuuluviin yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, sillä Loimun jäsenistöltä löytyy ratkaisuja nykypäivän haasteisiin.

Vapaa-ajallani hullaannun hyönteisistä, koitan pysyä perillä maailman menosta, valokuvaan, visertelen Twitterissä ja viihdyn ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: